Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.09.2003, 16:21   #22
SEBAW
Stary użytkownik
Zlotowicz

Data rejestracji: 09.06.2002
SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
nagrywarka 'wie' jaka ma plyte dzieki informacjom z ATIP - jesli tam jest napisane ze plyte ma dwadziescia minut - to kazda nagrywarka powie ze plyta ma 20 minut - tylko wykonanie testu na overburning moze podac bardziej prawdopodobna pojemnosc - ale do tego momentu te 20min jest wielkoscia wiazaca i tylko te pojemnosc wykorzysta program

nagrywarka nie robi tajemniczych testow - bo nie moze byc madrzejsza od kury - test na overburning wymaga czasu i nie poda informacji od razu po wlozeniu plyty
i tak dalej i tak dalej... ciekawi mnie co to za gazeta? komputer swiat?
Już znalazłem tą nagrywarkę.
W czasopiśmie Komputer Świat nr 3/2003 (113) w teście na stronie 24-ej tak pisze o nagrywarce BTC BCE 4816IM :
"Nagrywarka jako jedyna w teście rozpozanje bezpośrednio płyty większe niż 700 MB, dzięki czemu do ich zapisu nie trzeba wykorzystywać funkcji overburningu."
Mowa jest o płytach 90 i 99 min., bo za takie "cudo" przyznano dodatkowe punkty (str. 27).
No i SID co o tym sądzisz Mi się wydaje, że musi być w tym prawda, przecież KŚ nie napisałby tego ot tak...
SEBAW jest offline