Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.09.2003, 12:40   #5
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Meine Herren !

Specem od DVD X Copy Xpress jest tu chyba Mesje ZORG. Ja tego progsa wogóle nie używam ,więc trudno mi się wypowiedzieć o jego skuteczności.

Dla mnie podstawowym teamem programów jest :
- DVD Decrypter
- DVD FAB
- Instant Copy 8
- DVD2DVDR

Do wypalania : Decrypter,Record NOW Max, Img Tool (+ Nero).

Ostatnio jesli chcę pozbawic płytę nieinteresujących mnie ścieżek Audio, napisów używam DVD FABa w opcji "only movie". A potem to juz do wyboru - albo DVD2DVDR (dłuższe działanie, dobra jakość) albo IC8 (krótsze działanie, też dobra jakosć). Decryptera też używam, szczególnie do wypalania plików PDI z IC8. Ale do rippowania też.
Wolę mieć ściągniety i odblokowany na HDD film niż jakieś odblokowywanie w locie Any DVD. Ten program ma ciągłe poprawki (częstsze niz NERO ] i jakoś mu jeszcze nie ufam.
Co do Clone DVD to przecież Master Yoda pokazywał nam kiedyś test, gdzie znacznie lepiej od Clona wypadł własnie Instant Copy (jakość obrazu).

Zauważyłem,że jakoś mało kto (albo nikt) nie chwali się używaniem Nero Recode (czy jak tam nazywa się ten program Ahead, podobny do DVD Shrinka). Shrink to chyab znowu "zatkał się" na wersji 3.0 beta 5 i dalej cisza. A beta 5 najlepsza nie była (mi się wieszała).

Pozdrawiam

Jabba

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post