Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.09.2003, 15:39   #41
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
qpa napisa***322;(a)
Tepsa Ci tego nie powie ale mozesz kupic modem do Neostrady nie tylko taki jaki oferuje Ci nasz Operator. Co wiecej mozesz wogole nie kupowac tego z usb i zastapić go np czymś takim. Czyli modem plus router plus switch w jednym. Jest drozej ale pozwala na wiecej, a jesli dodam ze ma jeszcze forwardowanie portow to sie naprawde oplaca. Na rynku prawdopodobnie pojawi sie jeszcze wiele podobnych rozwiazan wiec pewnie beda i tansze. Jednak co jest chyba najwazniejsze dzieki temu nie placisz 199 złotych za "Sagem F@st***8482; 800 USB" i teraz ludzie kozystajacy z sdi moga przejsc za prawdziwa złotowke na neostrade, a nie jak jest faktycznie za złotówke plus 199 zl (oczywiscie o tym na poczatku tez nikt nic nie mowi). A co do szybkich działań Tepsy ja na zmiane z sdi na neo czekam 6 dni.
Wlasnie sie przyjzalem temu urzadzeniu i wyglada naprawde ciekawie. Poza tym rozwiazaloby to rowniez problem podlaczenia kilku komuterow. Dzieki za podsuniecie mi tego rozwiazania, bo nie wiedzialem o takiej mozliwosci, a dzieki temu byc moze faktycznie zaloze sobie Neostrade.

Pytanie jeszcze tylko jak naprade TPSa podchodzi do uzytkowania innych modemow. Wiem, ze nie daje wtedy gwarancji na poprawne dzialanie uslugi, ale co to dokladnie znaczy? Ze jezeli internet nie bedzie mi w ogole dzialal, to ich nie bedzie to obchodzic, a ja ciagle bede musial placic? Troche by mi sie cos takiego raczej nie usmiechalo. W ostatecznosci moglbym rowniez kupic ten ich modem i miec go dla niepoznaki. Pytanie czy byliby w stanie sprawdzic (oczywiscie bez wchodzenia do mojego domu, bo na pewno bym ich nie wpuscil), czy uzywam ich modemu. Bede sie jeszcze musial nad tym troche pozastanawiac, ale pomysl z kupnem innego urzadzenia bardzo mi sie podoba

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post