Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.09.2003, 15:44   #42
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
qpa napisa***322;(a)

Z tym moge sie zgodzic ale czesciowo otoz tak bedzie tylko we wrzesniu i pazdzierniku potem aktywacja dla zwyklej osoby (bez sdi) nie bedzie juz wynosiła 1 zl. Mozliwe ze promocja ta zostanie przesunieta na listopad, moze tak moze nie, ale o tym ani ja ani Ty nic narazie nie wiemy.
Wydaje mi sie, ze beda kolejne promocje. Nie da sie ukryc, ze cos ruszylo pod tym wzgledem i TPSA jakbym ciut bardziej zalezalo na klientach Najpierw obnizyli cene Neostrady za instalacje, potem oplaty miesieczne (chyba z 219 zlotych na 199), potem byla promocja wakacyjna z dwoma miesiacami po zlotowce, teraz ta instalacja i miesiac probny. Nie jest zle Mozna wiec podejzewac, ze dalej rowniez cos bedzie. Mam tylko nadzieje, ze nie lepszego, bo moze skorzystam z obecnej promocji

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post