Dyskusja: kolejnosc liter
Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.09.2003, 23:33   #22
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
skonczylem kurs - krociutki w sumie - ktory reklamowal sie w moim liceum - niewiele mi dal - bo to co tam bylo przedmiotem cwiczen ja nie wiedzac ze to magia robielm od zawsze - teraz po paru latach nawet ciezko mi sobie przypomniec o co w tym biegalo - najpierw lapac jedna linijke, potem dwie, potem akapit... cos w ten desen - bodajze zaczynalo sie od pojedynczych slow a nie literek i poszerzania pola widzenia (pograj w q3 - ten sam efekt duzo przyjemniej)
z zapamietywaniem to nic wspolnego nie mialo, bo pewnie ten kurs to nic w porownaniu z tym co mozna aliczyc teraz - czyli do tego dochodzi umiejetnosc wyciagania z tekstu nawaznieszych informacji itp - ale mi wystarcza

ps. takie czytanie ZUPELNIE nie nadaje sie do nauki! ZUPELNIE ale to ZUPELNIE - a jak zaczniesz tak czytac tekst z wzorkami to 10 stron pozniej stwierdzisz ze wogole nie wiesz o czym mowa... tak sie czyta gazety albo bzdety w sieci, ksiazki w pociagu czy napisy w klozecie...

maly test - wez do reki garsc zapalek (moze byc co innego) - nie za duza - i nie patrzac na nia dluzej niz sekunde ocen ich ilosc (nie liczac)... przy ilosciach nieprzekraczajacych 20-30 myle sie o maks 2 sztuki - to tez jeden z efektow takiego kursu...