Dyskusja: kolejnosc liter
Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.09.2003, 16:22   #26
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
hm.. z kostkami to jest tak fajnie ze najbardziej prawdopodobna liczba to 3.5*N (N liczba kostek) i wynik zadko odbiega od tej liczby o wlasnie te 4-6

wtorna dysortografia? nie ma takiego zespolu chorobowego - wiem bo mialem wielkie jazdy z dysleksja i innymi - ale wiem o czym mowisz - choc akurat wzrokowe zapamietywanie i kojazenie bardzo pozwala bledow uniknac - po prostu wyraz naprawde paskudnie ale to paskudnie wyglada zle napisany (choc przecinkow jak nie bylo tak nie ma)

zadna z metod szybkiego czytania nie sluzy do delektowania sie - choc ja nie jestem juz w stanie czytac wolniej niz te ~1000 slow na minute - po prostu meczy mnie to rpzerazliwie (bardzo tego zaluje - bo czytanie komiksow jest juz nie dla mnie... a Lobo moim guru, tak samo mistrz Sandman)

w notkach prasowych pomaga fakt ze kolumna jest waska - ma to znaczenie dla osob z wada wzroku (zwlaszcza astygmatyzm) ktore nie moga uzyskac ostrego obrazu calej powierzchni tekstu na raz - ja mam ten problem i ksiazek wiekszych niz ~a5 nie czytam - szukam po prostu mniejszego wydania