Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.09.2003, 09:06   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Weron napisa***322;(a)
No wlasnie
Mi tez sie wydaje, ze cos takiego jest mozliwe.
Tylko jak bylem u kumpla i chcialem mu podlaczyc na dodatkowym kontrolerze dysk twardy.Bodajze to bylby 3. To dysk nie byl wykrywany.Dopiero zostal wykryty jak go podlaczylem do pierwszego gdzie byl juz jego dysk.
Raidu nigdy nie mialem wiec nie wiem jak to wyglada.Moze tzreba bylo cos jeszzce w biosie ustawic ale mialem na auto.I powinno wszystko byc ok.
W kazdym razie czasu nie mialem i nie chcialo mi sie juz bawic.

Na pewno trzeba cos dodatkowo w biosie ustawiac. Pamietam, ze zanim udalo mi sie to wszystko poprawnie podlaczyc, dlugo sie z tym meczylem. Juz nawet myslalem, ze mam wadliwy egzemplarz plyty, ale w koncu znalazlem jakas tam funkcje, ktorej poprzednio nie wlaczylem, a ktora wlaczyc trzeba (trzba chyba rowniez zainstalowac spod windowsa sterowniki do Raida).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online