Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.09.2003, 16:54   #38
Nikita_Bennet
staruszek

Avatar użytkownika Nikita_Bennet

Data rejestracji: 02.06.2001
Nikita_Bennet zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a) inna suma kontrolna to wiem ale ciekawi mnie czy to sprawdzaja (ty sid wiesz i ja to wiemy ale np w sklepach nie sprawdzaja tego tylko sla do hurtowni a ciekwa czy tam sprawdzaja. jak sie uprzesz i zarzadasz terminu niprzekraczalengo wymiany albo nowy sprzet+papierki od panow od ochrony praw konsumeta przyjda na sklep poczta to moze i przeszloby cos takiego). to taki sprawdzony sposobik - czesto przechodzi.

b) tak podejrzewalem

c) przeciez w sklepach pojawiaja sie poserwisowe hdd z roczna gwarancje - podobno sa jakos specjalnie oznakowane - ja takiego czegos nie wiedzialem na oczy ale w cennikach jest

jedno jest niestety faktem - polacy to w jakiejs czesi kombinatorzy i zlodzieje.

ja tam swojego mobo bym nie spalil i nie kcial innego. biorac wiedzialem co biore i z czym sie wiaze, i nie zaluje tego.
nie wiem jak inni ale ja nie zmieniam obecnie podzespolow w kompie - po prostu stawiam drugiego z tego co mi pozostaje. moze i burzuj jestem ale miec dwa kompy w chacie to luxus (jeden u siostry a drugi u mnie) jak dla mnie.
jak jesen siada a musze cos pilnie zrobic to zawsze na drugim da sie

pzdrwm Niktia_Bennent
Nikita_Bennet jest offline   Odpowiedz cytując ten post