Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.09.2003, 22:01   #5
cana
Łaskobójca

Data rejestracji: 24.04.2001
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
to co ja mam powiedzieć wczoraj mi skrosowali łacze w godzinach porannych ale nikt nie dał info że już moge się pojawić z old HISem i podpisac papiery, jak zadzwoniłem do serwisu że mi sdi nie działa to zero info że mnie przepieli i / godz 16:45 w BOK już nikogo nie ma albo raczej nikt nie odbiera telefonów / dziś jak zadzwoniłem jeszcze raz na awaryjny tel to dopiero mi powiedzieli że his jest martwy dlatego że już mam gotowe łacze pod neo i oczywiście BOK dziś nie pracuje a zresztą i tak go likwidują /ciekawe że ledwie pare miesięcy temu przenieśli się do wyremontowanego za ciężką kase zabytkowego budynku, tepsy mają jakieś planowanie średnioterminowe? jak francuziki tak samo zarządzają france telekom to wcale się nie dziwie że on pada na pysk / i zostałem odcięty od netu do poniedziałku przynajmniej

BTW neo to mi od kwietnia zakładają i co tydzień słyszałem że w nastepnym zresztą z hisem było tak samo że nie wspomnę o ciezkiej przeprawie z pakietami internetowymi / ciezko się było z tego wycofać i 3 miechy po zerwaniu umowy jeszcze mi rachunki za coś czego nie zamawiałem przychodziły /

pozdro
cana jest offline   Odpowiedz cytując ten post