Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.09.2003, 17:42   #9
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
wrocilem wlasnie z warszawskiego mm - nie zauwazylem zadnych sladow promocji - ceny plyt audio normalne (srednio-niskie), plyt cdr normalne (drogie), filmow - tez - przecietne

ps. teoria o tym ze cala siec mm ma te same promocje srednio mi pasuje do reality - w warszawie sa 3 mm - a bywaja promocje tylko w jednym - a kiedy w wawie mozna bylo litka 48x kupic za 199 zeta to w lodzi kosztowal normalnie czyli 220...

tak samo akcja wielka rozsprzedaz miala miejsce tylko w nielicznych placowkach...
Wydaje mi sie, ze promocje (a szczegolnie te oglaszane w gazetkach) powinny byc takie same wszedzie (we wszystkich sklepach sieci). Moze jednak jest inaczej, tego nie wiem. Co do ceny pozostalych towarow, to na pewno roznie bywa i trzeba zawsze poszukac jak najnizszej ceny. Natomiast przy tej promocji myslalem, ze wszedzie jest w tym samym czasie, bo remanent raczej robi sie w tym samym czasie. Ale patrzac na to z drugiej strony, to poszczegolne sklepy powstaly w roznym czasie, wiec i inwentaryzacje pewnie robia kazdy osobno. W kazdym razie ja skorzystalem w promocji. Dzisiaj kupilem sobie jeszcze najnowsza plyte Enigmy i zamiast 55 zlotych (co i tak jest niska cena w porownaniu do 69 w Empiku) zaplacilem okolo 44. To i tak ciagle uwazam za zbyt wysoka cene na plyte, ale juz jest blizsza w miare rozsadnej granicy (za ktora uwazam 25 - 30 zlotych).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post