Cytat:
andrzejj9 napisa***322;(a)
Hero shit ?!? Dlaczego tak uwazasz? Co prawda nie ogladalem, ale zamierzam i spodziewam sie naprawde dobrego filmu Aha, powiedz mi najpierw, czy podobal Ci sie - Przyczajony Tygrys Ukryty Smok? 
ps: Tez kiedy w akcie desperacji zainstalowalem wszystkie kodeki dokladnie wedlug instrukcji w tym artykule. Zajelo mi to chyba z 3 godziny (zeby tez wszystko posciagac) i efekt byl taki, ze to, co nie dzialalo wczesniej, dalej nie dzialalo, plus nie bylo zadnej poprawy dzwieku, ani obrazu. Nie twierdze, ze artykul jest do niczego, ale w moim przypadku nie pomogl nic. Teraz instaluje KLite Pack (czy jakos tak) i jak filmy po prostu dzialaja, to juz jest dobrze. Poza tym przeczucam sie powoli na DVD.
|
Hmm.. Przyczajonego Tygrysa Ukrytego Smoka mialem, lecz nie chcialo mi sie ogladac, a hero nudny itd. zaa duzo lataja imo i za duzo matriksa

..., zas suuuuuuper nakrecone lot strzal
![:-]](images/smilies/].gif)
... ale to jedyna rzecz co mi sie spodobala, wiesz, teraz ogladalem w przeciagu tyg. ok 20 filmow, moze mi sie gust wyrobil

pozdro
ps - super filmy jakie pamietam i polecam to : BASIC - SEKCJA 8, IDENTITY, TOMB RAIDER 2 i CYPHER... moze cos pominalem...
Ale ogolnie lubie zakrecone filmy