Dyskusja: Idiotyczna sonda!
Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.12.2001, 13:58   #6
Anonimowy
Gość

Ehh ja do posta wyżej.
Muwisz że to co pisze na sondzie to prawda hmmm
Dziwny punk widzenia na świat bo wiesz na sądzie pisze Twoim zdaniem która nagrywarka jest najlepsza. Przypuśćmy mam LG i nic o niej nie wiem ale nagrywa to od razu daje głos Tak ta nagrywarka jest najlepsza bo mi dovbrze nagrywa i jest wogóle najlepsa i mam najlepszego kompa.
To jest zachowanie lamerskie tyle o tym pisza którą nagrywarke wybrac które śą najlepsze a ludzie się ekscytują reklamami ehh jaka ona musi być piękna i funkcjonalna kupie ją bo jes tania i ładna zaraz potym zagłosuje że jest najlepsza.
Prawda jest taka że która firma daje reklame to jest firmą o wiele wiele gorszą popatrzmy na samochody mamy RENAULT i MERCEDES co zauważyliście Reno reklamuje się w telewizji bo jego samochoów nie kupują i potrzebuje szybko się wzbogacić bo mają mało kasy Teraz spójżmy na Mercedesa jeszcze ani jednej reklamy nie widziałem tej firmy dlaczego?! Bo ta marka nigdy nie zawodzi i ma zawsze swoich stałych klientów jest firmą tak dobrą że każdy ją zna i wie że jest najlepsza na świecie tak samo jest z BMW.
Ale przejdzmy do nagrywarek Lg i samsung sie reklamuja bo to są tak zwane firmy któr za małą cene dają kiepski produkt a Teac i Plextor sie nie reklamuje i daje za średnią cene b wysoki produkt.
Wrócmy do samochodów
Ktoś se kupił Daewoo Ticko a sąsiad Mercedesa będzie sąda który samochód jest według ciebie najlepszy i najbezpieczniejszy pewnie wygra Tico bo jest najtańsze i każdy se moze na nie pozwolić.
Każdy kto tak sądzi jest Lamerem.
Bo przecież każdy wie że najlepsze nagrywarki to Teac iPleXtor co do Yamachy to nagrywarka dobra jakościowo ale niszczy płyty.
Lg do dupy i samsung oraz philips tak samo.
Mam nadzieję że komuś w wyborze nagrywarki pomogłem
Jak nie wiecie to lepiej nie głosujcie bo sie ośmieszacie