Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.09.2003, 14:13   #14
makaron
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 05.07.2003
makaron zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
NO i do h.. pana niemoza było by mi odrazu tak odpowiedzieć.myślicie że ot tak bez kombinowania to tego podszedłem ściagałem programiki (tzc itp) bo chciałem siepobawic , zrobić coś nowego a nie tylko wypalać płytke i na półke , ale wszystkie te programy wywoływały jakieś błedy typu "ścierzka na 4sekundy...." coś takiego..Na początku myslałem że to win asprzetu ale u kupla który kupił nowy działo sie jeszce bardziej dziwnie.Moje pytanie Czy secu rom mozna gzdieś dostać nie było takie głupie skoro wiele osób zaglądało myślac ze jest tam jakaś podpwiedź.Czatuje z wieloma ludzmi takiego pokroju i oni mi za każdym razem wskazują ta strone.Vluka , sit the rat i "paru innich " troszczeke siemyli ale wiekszośc ludzi jest włąśnie takimi piracikami którzy robią sobie takie zabezpieczenia to choć by dlatego że np jak sie kupi girke z stdionu to zeby kuplowi który umie tylko przegrywać w nero nieposzło bez główkowania.Pytania które zadaje są czesciowo głupie dlatego ze zacząłem zajmować sie tym od niedawna , po przerabianu konsol trzeba poszukać sobie czegoś nowego toteż pRZEPRASZAm jeżeli uraziłem takim gadaniem ludzi którym forum służy do czego innego. PEACE FOREVER
Lenovo A6U i resztę gratów których nie mogę już zliczyć.
makaron jest offline