Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.09.2003, 23:01   #23
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
jasne ze mialem takie wyniki - odczyt to litek 48246s, plyty nagrywalem albo nim albo yamaha 4416a lub hp writerem bodajze 9100 - mial 4x4x16

na plytach nashua (wtedy TY) mam TOTAL ~70 c1 - plyty maja po piec lat - ale to byly wg mnie najlepsze plyty jakie sie kiedykolwiek pojawily na rynku - a w polsce z powodow dosc dziwnych swego czasu byly to NAJTANSZE plyty! mam ich kolo 200 nagranych - kazda tak wyglada - plyty ideal...
tdk metallic palone 12x na litku - avg 0.3, 0.4, pastele - bywalo mniej niz 0.1
litek 48s6 wybitnie lubi te plyty (a np. nie toleruje tych nowych speedx'ow - mam tam koszmary z gatunku 80 max, 5 avg...)
sa tez niespodzianki z gatunku opowiesci niesamowitych garfielda - gdzie mam pojedyncze sztuki platinumow od TY, zlotego maxela ktore mimo lat (teraz juz trzech) trzymaja sie doskonale
jestem w trakcie formatowania kompa z liteonem - ale po szczesliwym (mam nadzieje) postawieniu systemu postaram sie wrzucic jakis obrazek albo dwa