Cytat:
Zetor napisa***322; A tak wogóle swoją drogą nie zadawaj więcej takich pytań, bo temat był wałkowany wiele razy, ale w sposób jaki ty do niego podeszłeś ... nie wymaga dodatkowego komentarza ...
|
Tak! Zgadłeś. Jestem głupszy niż inni, jestem *****em
A może to to, że wole się upewnić o wszystko przed tym jak będę zadawał pytania na forum jak uratować moją LG bo np. płyty nagrane przez nią po flashowaniu są w opłakanym stanie?
A może to to, że czytanie 12 stron tekstu, który w większości jest o wszystkim i o niczym nie przyniesi mi nic i lepiej zapytać?
A może to to, że ten temat dotyczy przerabiania modelu 48X na 52X? Szukałem podobnego tematu, który poruszyłem i wiele nie znalazłem.
Cytat:
Zetor napisa***322; Zaraza zaraz! Czyżby na stronie LGE Polska byłby ten sam bios 1.05? Bo chyba jest plik ma taką samą nazwe. Czytałem instrukcje to tam nie ma mowy o jakimś MtkWinFlash! Klikasz na pliczek i jaaazda.
Nie czaje tego to o co tu wreszcie chodzi. (nagrywarka powinna być podłączona np. na secondary master lub slave, ale w każdym innym przypadku aktualizacja powinna być możliwa, ponieważ sam program wykrywa gdzie nagrywarka jest podłączona i dokunuje aktualizacji, a jak nie to trzeba inaczej podłączyć)
|
Chodzi Ci o program jako ten cały plik z biosem czy MtkWinFlash? Bo mało zrozumiale to napisałeś.
Czyli nie musze odpinać cd-romu?
Jak mi padnie to będziemy potem nad tym myśleć.
Niedługo tylko klikne w ten plik ściągnięty i tyle...
dopisane wieczorkiem
/ a co z DMA ma być włączone czy wył podczas wgrywania biosu?
A i instrukcja pobrana z
www.lge.pl mówi, żeby odłączyć inne napędy z taśmy. Nagrywarka musi być samotna na kanale