Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
pare obrazkow
|
Taa..
Twoje wyniki przeszly moje najsmielsze oczekiwania. Pozazdroscic. Przypuszczam, ze cos zgrzyta u mnie na linii nagrywarka-Kprobe. Miarodajne rezultaty otrzymuje w przedziale predkosci testownia 4x-16x, przy 40x jest znosnie, ale po zaznaczeniu opcji max w okolicach 50-tej minuty robia sie nespodzianki, wyniki skacza w kosmos, na dole ekranu pojawia sie co chwila komunikat "SEEK ERROR AT (adres) JUMP TO (adres)", pojawiaja sie bledy C2 na plytach, na ktorych przy mniejszych predkosciach ich nie ma. He, nie ma ich nawet w tescie jakosci CD w NeroCDspeed (a sadzac po danych z tamtego wykresu predkosc przekracza x48 ).
A jesli chodzi o jakosc wypalania: plytki wypalone u mnie sa porownywalnej jakosci z wypalonymi u znajomych (zdaje sie na Ricohu, na HP), przy testowaniu ich u mnie. Podejrzewam, ze Kprobe inaczej wspolpracuje z kazda kolejna generacja sprzetu. Moze takze gorsze sa wibracje w starszych napedach (nowe maja lepiej dopracowane mechanizmy). Ale to raczej nie jest dobre na powod do reklamacji.
Dzieki za obrazki.