Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.12.2001, 00:20   #1
taipan
Gość

Blad przy zapisywaniu - Blad Odczytu

Czesc
Nie wiem czy juz byl poruszany ten temat, wiec jakby co - powroce do niego jeszcze raz.
Chodzi o niemozliwosc nagrywania cd, poniewaz jest jakis Blad Odczytu ["dane byly przesylane zbyt wolno do bufora, wiec musialem spalic plyte" - tak pisze WinOnCD]. Dziwne te, bo w takim przypadku powinien wlaczyc sie Burn Proof.
I tak sobie myslalem, co moze byc tego przyczyna
I znalazlem tylko dwa wytlumaczenia.
Pierwsze te zwalona nagrywarka. Ale nie chce mi sie w to wierzyc, bo jednak da sie nagrywac plyty, ale najpierw trzeba robic obraz danych, a dopiero pozniej nagrywac.
Jezeli chodzi o nagrywarke, to jeszcze moze byc brudny laser, czy cos takiego. Ale tez w ciezko mi w to uwierzyc.
Druga rzecz, ktora moze powodawac ten blad, to Windows ME. A dokladniej dyskietka startowa.
Chodzi o to, ze jest ona jakas powalona [przynamniej tak mi sie zdaje ].
Wczesniej mialem partycje zrobione pod Win98, teraz zrobilem pod ME i wlasnie od tego czasu zaczely sie problemy.
Kiedys kumpel powiedzial mi, ze tez zrobil partycje pod ME i pozniej podczas kopiowania danych z dysku na dysk - system plikow mu sie zje...al i komp wszystkie nazwy plikow pozmienial na krzaczki, ktore nie dalo sie juz doprowadzic do normalnosci.

Moze ktos z was domysla sie co jeszcze moze byc tego przyczyna? A moze to jakis konflikt sprzetu?
Prosze - POMOZCIE. Na 20 plyt spalilem 15

pozdrawiam:
taipan
--
{ e-mail: taipan@space.pl ~ czasami irc: #manga-gery }

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online