Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.09.2003, 11:08   #22
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Megaboski napisa***322;(a)
Jabba zgrałem cały dysk DVD na twardziela łacznie z menu, dodatkami i wszystkimi ściezkami i napisami. Potem zajałem sie vobami z filmem. Rozłozyłem je na czynniki pierwsze VOBedit, i teraz nie jestem pewien co zrobić. Mysle że w Ifo Edith powinienem wybrac opcje Authoring wszytac strumień video, audio który mnie interesuje i wrzucić równiez napisy które przerobiłem na format*.sup. Jak mi zrobi voby to mam zmienic nazwe vobów na taka jaka jest w orginale, zmienic menu w Info edit czyli zlikfidowac to czego sie pozbyłem w vobie, zapisać i to wszystko przepalić.

Myslśisz że to zagada wszystko ??
Spytaj Cobry - on jest specem od "mieszania" w stukturze DVD . Albo fido2001,Palacza....

Jabba

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post