Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
mam pytanie - ktory dzial uwazasz za zbedny? tylko nie mow ze taki ktory cie malo interesuje - tylko czy istnieje taki ktory ew. sie dubluje?
|
Sorry ze dopiero teraz pisze ale mnie nie bylo a to zdaje sie do mnie zapytanie - otoz uwazam ze stary podzial tzn bez obecnego dzialu 'zabezpieczenia' byl klarowniejszy a ewentualne pytania spokojnie mozna zadawac w dziale 'cdr forum'. Wystarczy popatrzec ze jednak nie ma w nim wielu topicow i mysle ze rozdzielenie ich bylo zbyteczne. Najwartosciowsze topici np Vluki spokojnie mozna pozostawic przyklejonym. Dzial 'audio' sam w sobie ma sens, ale rowniez mysle ze miesci sie to w zakresie 'cdr forum', za wazniejsze jednak uwazam prostote i jasnosc w poruszaniu sie po forum a rozmnozenie dzialow z pewnoscia poskutkuje postami typu nie ten dzial forum czy zbednym przenoszeniem postow przez moderatorow. Jednym slowem zamieszanie, nic wiecej. Z kolei zalozenie dzialu 'uwagi, sugestie, bledy' uwazam za dobre posuniecie - wiadomo do czego jest i mysle ze dobrze spelnia zalozenia.
Pomysl dzialow dotyczacych np liteona czy teac'a to juz calkiem jest chybiony - musialoby ich byc tyle co typow nagrywarek, potem pewnie jeszcze dzialy milosnikow platinum czy verbatima, nero i winoncd itd itp. Do tego mozna sobie stworzyc grupe dyskusyjna w necie.
Ludzie, im cos prostsze i jesli w dodatku dziala tym wieksza satysfakcja a ja nie jestem milosnikiem kombinowania z czyms co jest dobre.
PS Tak poza tym juz kiedys byla dyskusja na temat ilosci dzialow i zdaje sie ze wiekszosc byla za pozostawieniem ich takimi jak są.