|
do tego goscia ANONIMOWEGO!
wlasnie okazalo sie jakim jestes ignorantem w sprawie w ktorej zabrales glos, mianowicie chodzi o samochody i ich reklame. Poogladaj telewizje dokladniej to zobaczysz ile jest reklam Mercow i BMW , szczegolnie w telewizjach zachodnich! Reklamuje sie to co sie lepiej sprzedaje, nasze spoleczenstwo jest ciut biedniejsze to i kupuje tansze samochody.
Co do nagrywarek to przeczytaj mojego posta i sprobuj wywnioskowac JESZCZE RAZ co mialem na uwadze piszac go ! Nie dotyczyl on (w pierwszym rzedzie) konkretnych typow nagrywarek tylko tego czemu sluzy sondowanie!
Widac ze nie zadales sobie trudu sprawdzenia w slowniku co to pojecie oznacza. Tak samo przeczytales gdzies w sieci slowo ***** i przypadlo ci do gustu, wiec uzywasz go w kazdej sytuacji, bez wzgledu na to czy pasuje czy nie. Moze sprawdz co ono znaczy , i nastepnym razem tez wspomoz sie slownikiem ortograficznym jak bedziesz chcial cos "madrego" napisac.
A ha. No i nie jest w stanie mnie obrazic, ktos taki jak ty, nazywajac mnie lamerem wg przyslowia ..."uczyl Marcin Marcina a sam ........................"
tu jak nie wiesz co dalej to sie zapytaj nie Lamera ! :-P
pozdrowienia dla wszystkich i lamerow ;D
|