Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.10.2003, 21:22   #3
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cześć !

Nagrywałem płytkę DVD-R Disc Jugglerem. Ustawiłem parametry zgodnie z poradami Yeti. Nagrywałem płyte TDK x2. Przy nagrywaniu nastawiłem suwak programu na "Directly from reader to recorder x2". Program palił płytkę 39 minut - wydaje mi się ,ze za długo. ImgTool (ten używający engine Nero 6), pali około 25-30 minut. Poza tym program pokazywał Real Speed od 0 do nawet 3,3 !? Cache zaś potrafiło czasem spaść do zera i dioda palnika gasła). Czyzby działanie Burn Proof ? Wiem,ze Real Speed jest niby zmienna (do Nero można uzyć takiego wpisu do rejstru , ktory pokazuje własnie Real Speed) ale aż w takim zakresie ?

Jakie ustawienia suwaka stosujecie w Disc Jugglerze ? (Slower - Faster). Czy te niestabilności prędkości nie szkodzą w paleniu płytek ?

Pozdrawiam

Jabba

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline