Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.10.2003, 22:03   #11
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
budasty napisa***322;(a)
Zainstalowałem i testuję ... zobaczymy czy program jest lepszy niz Nero w nagrywaniu DVD Video.
Nagrałem dziś film na DVD-R za pomocą Disc Jugglera (zrobiony DVD2DVDR, gotowe katalogi AUDIO_TS i VIDEO_TS). Niestety film się nie odpala na DVD Pioneer 444. Owszem odtwarzacz pokazuje mi ,ze wciągnął płytę DVD ale na Play reaguje szukaniem czegoś na płycie i znowu wykwita napis DVD. Takich problemów przy paleniu płytek IMGToolem (wymaga engine Nero 6 - obecnie wersja 19), Decrypterem czy Record Now Maxem nie miałem. Najwyżej program odmawiał nagrania jakiejś plytki i to wszystko. Ale jej nie marnował.

Wydaje mi się,ze bedę musial powrócić do prób Jugglera z DVD-RW. A tymczasem "ryzykuję" i palę ten sam film ImgToolem (plus Nero 6.0.0.19). Zobaczę jaki to da wynik.

Sprawa jest ciekawa, bo zdaje mi się, że nagrałem już jakis film Jugglerem i poszło dobrze. Tylko nie pamietam który . Niestety nie zapisuję tego, więc nie mam możliwości sprawdzenia.

Pozdrawiam

Jabba

P.S. Szkoda 9 zł - my Huttowie jesteśmy nieco skąpi. Poza tym to była moja przedostatnia TDK DVD-R . W Delfinie są tylko plusy (całe szczęście,ze je mogę odtwarzać) i DVD-R Verbatim. No ale Verbatim też dobra rzecz. Tylko trzeba jechac i kupić...

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline