Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.10.2003, 11:51   #1
rcobex
Roman Barbarzyńca

Data rejestracji: 01.09.2003
rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>rcobex jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Kupiłem 20szt plytek BLACK :(

Ostatnio byłem w MM i tak sobie szukałem jakiś dobrych nośników CD-R. Natknąłem się niechcący na Memorex Black X48 i kupiłem 20 sztuk. Przychodze do domu, coś tam nagrałem, sprawdzam na Kprobe a tu błedów C1 co nie miara. Wystraszyłem się że nagrywarka mi sie sypie (Lite-On52327S) ale sprawdziłem na TDK Metalic i błędów C1 malutko. Na dodatek w moim samochodowym odtwarzaczu nie działają te płytki wcale a nagrywałem tylko X4. Odechciało mi się płytek typu "Black" raz na zawsze. Chyba skusił mnie napis nadrukowany "No.1 Selling Digital Media Worldwide". Czytałem gdzieś na forum że płytki czarne są całkiem OK, dziwne że tak licho współpracują z nowym Lite-On'em. Ostatnio aktualizowałem bios na QS09 więc dziwne te płytki chyba.....szkoda bo za sztukę zapłaciłem 2.85zl

pozdrawiam.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online