Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.10.2003, 11:28   #44
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
dziekuje wszsytkim ktorzy pomogli mi dokonac zakupu, zwlaszcza golombowi ktory odpowiadal z anielska cierpliwoscia nawet na idiotyczne pytania

oto co kupilem - dodaje od razu ze ten komputer mial 'byc' a nie byc siekiera, wydaje mi sie ze zostawilem sobie pole do ew. rozbudowy w przyszlosci - choc przyznam ze z obecnej wydajnosci jestem bardzo zadowolony (choc p4 2.4ht to to nie jest )

plyta glowna: Soltek sl-75frn2-l
procesor: athlon xp 2000+ (rdzen Thorton)
pamiec: 256 mb, 333mhz, cl 2.5 Kingston (pierwsza rzecz do wymiany jak tylko bedzie wolna kasa - wiec kupilem taka sobie kosc)
grafika: saphire 9100 64mb 250/250 (w realu wyglada to na ati 8500 by ati bo dala sie podkrecic prawie do 290 - zreszta napisy na plytce sa jednoznaczne (i fakt ze plytka jest z 2001 roku i pamieci raczej mocarne))

do tego sobie kupilem optyczna mysz samsunga (jeden z najtanszych modeli - bo te drozsze niestety sa dla praworecznych - a ja jestem leworeczny-myszowo)

do plyty solteka dodano niezgorszy pakiet oprogramowania, stare jzu wersje - ale dzialajace i praktyczne, instalacja sterownikow trwala moze 5 minut (kupujac nforca2 bralem to pod uwage bo komputer nalezy do siostry ktora nie lubi sie bawic komputerami)

jeszcze raz wam dziekuje za pomoc