Dyskusja: Neostrada
Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.10.2003, 19:49   #13
przemo_one
Gość

Cytat:
TVC napisa***322;(a)
tpsa nikogo nie skanuje, nie ma na to czasu to 1, 2 moga mie skanowac ile wlezie i co przyjda do mnie z kontrola lol mega, musza mnie poinformowac o takim fakcie i umowic sie, a ja moge byc bardzo zajetym czlowiekiem!pozatym jak moga stwierdzic ze komputer ktory jest podlaczony do sieci stoi u mojego sasiada za sciana, a nie u mnie w pokoju (przeciez dzielic mozna w swoim mieszkaniu,domu)?
co do dzielenia to w domu se mozesz ale kontrole lacza tepsa moze zrbic i przy mondrym adminie nic nie bedzie nobo przecierz LAN,a mozna miec no nie?
ale jak ktos robi udostepnienie w win98 - tak jak u mnie gosc zrobil (proc nie wyrabia, na linuxie chodzilo cacy) to moze byc nie ciekawie
ja tam bym polozyl prxy i firewalla tal zeby mnie o ewentualnych skanach uprzedzil i co najwazniejsze zadnego softu kontrolowanego przez sien (wingate kerio winroute pro proxy plus maja te opcje - wylaczyc)
jakby tAcy panowie z tepsy by do mnie przyszli to zanib by to nastapilo przekonfigurowal bym kompa i koniec
tylko zeby sasiad na przypal nie przyszedl do ciebie z powodu braku netu w chwili wizyty tepsy bo to by byla siara
  Odpowiedz cytując ten post