Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.10.2003, 07:46   #2
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Re: LITE-ON 40125S (black oem) i płytka CDRW Memorex 700MB 16-24

Cytat:
mihauKw napisa***322;(a)
Ok mysle sobie ze to pewnie firmware mam za stary no to lookam na odpowiednia podstrone tutaj i znajduje najnowszy R40ZS0R zciagam odpalam i co widze:
"No mached drive detacted
This utility is only for LITE-ON LTR 40125S drive
Detected drives:
0-1 LITE-ON LTR 40125S" Ale o so hosi?? Co to ma być? Zapalkowany naped;-) i dlaczego falsh util zglasza takie bledy?
bo ten firmware jest do "normalnej" wersji, czyli nie black oem, jak chcesz sflashowc firmware to musisz wyciagnac plik *.bin z *.exe i wtedy to zrobic pod dosem za pomoca np. mtkflash

Cytat:
I wymieklem w tym momencie. Może kto ma dla mnie pare slow otuchy , ze jednak da sie z tym cos zrobic. Z gory dzieki.
no i chyba ten naped nie obsluzy ci plytek rw ultraspeed, bo z tego co wiem to ma on parametry 40x12x40 (moj tak mial)
POZDAWIAM i jak chcesz sflashowc bios pod dosem to poszukaj na forum byly linki do dtrony na ktorej byl program do wyciagania *.bin -ow z *.exe
icemac jest offline