Dyskusja: Neostrada
Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.10.2003, 13:30   #15
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
woitas napisa***322;(a)
mam neo+
podczas przeszukiwania serwisu neostrada+ z ciekawosci postanowilem sprawdzic sobie, czy jest u mnie mozliwosc instalacji neo...

oto, co otrzymalem:
nie ma w tym chyba nic niezwyklego (zwlaszcza, ze mowimy o tpsa ). U mnie na szczescie "zasieg" jest, wiec jedynym, ale a finanse. Niewykluczone jednak, ze sie zdecyduje.

Interesuje mnie jeszcze oferta dialogu. Gdzies slyszalem, ze oferuje on odpowiednik neostrady, ale za 99 zlotych. A biorac pod uwage nowe przepisy, ktore weszly w zycie 1 pazdziernika dotyczace obowiazku udostepniania przez tpsa swojej insfrastruktury innym firmom (chociaz, o ile sie nie myle, to juz wczesniej cos takiego bylo, tylko tpsa jest w pewien sposob pod ochrona rzadu), mozna juz spokojnie z uslug dialogu korzystac, jesli tylko ma sie telefon z tpsa. W kazdym razie na ich stronie nic o tym (neostradzie za 99 zlotych) nie znalazlem. Slyszal moze ktos z Was o tym?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post