Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.10.2003, 18:33   #3
Entrapment
Bywalec

Data rejestracji: 03.08.2003
Entrapment w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Re: Jak nagrać plik .vob na płycie CD-R tak, żeby można je było odtworzyć na DVD ?

Cytat:
klosz007 napisa***322;(a)
Witam,

To jest mój pierwszy post na tym formum a więc sorry jeśli pytanie jest głupie ale nie udało mi się wyszukać żadnego wątku który odpowiadał by na moje pytanie.

Mam 4 pliki .vob - są to demka możliwości Dolby Digital - kiedyś były dość "popularne". Chciałbym je nagrać na płytę CD-R (nie mam nagrywarki DVD ale pliki są na tyle nieduże że spokojnie wchodzą na CD-R) tak, żeby dało się je obejrzeć na stacjonarnym odtwarzaczu DVD (dotąd mogłem obejrzeć je tylko w PowerDVD, pracującym w trybie "file").
Jak to zrobić (jakim programem) i czy w ogóle jest to możliwe bez nagrywarki DVD ?

Pozdrawiam,
Zbyszek
Kolega dobrze napisal ze malo ktory stacjonarny DVD da sobie rade ,zrobilem taki miniDVD i sprawdzilem na 15 DVD tylko dwa daly rade i to nie calkiem dobrze.problem polega ze taki CD w srodku musi sie ostro krecic aby zaspokoic bitrate aniestety wiekszosc kreci sie bardzo wolno. Tak ze miniDVD dla odtwarzacza stacjonarnego to raczej nie trafiony pomysl. Robilem to na WinOnCd 6.0 DVD z tym ze dzwiek musialem przekonwertowac bo AC3 nie pojdzie na miniDVD.
Entrapment jest offline   Odpowiedz cytując ten post