Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.10.2003, 20:27   #1
lipek16
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 06.02.2003
lipek16 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Problem z partycjami - potrzebna szybka pomoc.

Byłem u kumpla z dyskiem żęby przegrać sobie pare rzeczy. Po powrocie zamontowałem dysk spowrotem. Po uruchomieniu kompa nie wiedzieć czemu pojawiło się że "Brak systemu operacujnego". Zainstalowałem więc ponownie Windowsa po wcześniejszym sformatowaniu partycji C. Wszystko byłoby w porządku gdyby nie to że system wykrywa tylko 2 partycje C iD. Powinien wykrywać ich jednak 6 (A,B,C,D,E,F,G,H). Dlaczego pozostałe partycje nie są wykrywane. Jak byłem na poczatku jescze u kumpla to u niego nie widziało jednej mojej partycji (kumpel mówił że to win98 nie wykrywa więcej niż ośmiu bo widziało tylko jego 3 i moich 5). Co zrobić żeby moje partycje były znów widoczne a co ważniejsze żeby nie utracic danych z nich. Sa dla mnie ważne. Dodam że dysk był partycjonowany programem Ranish Partitoin Manager. Gdy teraz sprawdzam tym programem informacje o partycjach to wyświetlaja sie jakieś niestworzone rzeczy. Poniżej są screeny.
Bardzo proszę was o pomoc.
Dzięki
Pytam jak temu zaradzić bo nie chce pogorszyć sytuacji. w innym wypadku zacząłbym sam kombinować
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
Problem z partycjami - potrzebna szybka pomoc.-1.jpg  
lipek16 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online