Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich testerów oraz Nulka.
Wczoraj załadowałem biosik do mojej nagrywarki i funguje superek, lecz najważniejsza rzecz jest taka, że nie wszystkie płytki DVD-R ze znaczkiem x4 nagrywa razy cztery tylko x1 albo x2, wydaje mi się że jest to kwestia nowszego biosu do nagrywarki 411S. Teraz chciałbym powiedzieć jedną rzecz że ładowałem firmvare do mojej nagrywarki ale nie załadaowywałem eproma z 411S tylko załadowałem mojego oryginalnego eproma ale przerobionego za pomocą hex edita na 411S tak jak to opisywał nulek. Firmvare załadowało się superek i nagrywara działą poprawnie. Jeszcze jedno porównywałem pliki eprom z kilku nagrywarek 401S i każdy z tych plików różni się innymi wpisami, czyli nie są takie same. Na razie testowałem tylko tyle ale jak pobawię się dalej to powiem wszystko.
P.S. Nulek nie przejmuj się tymi gośćmi co już sprzedają na allegro te opisy, tacy ludzie byli, są i będą zarabiać na wszystkim co im się trafi do ręki ale nie jest ich własnością

))) Niechciałbym być w skórze tego gościa jak komuś padnie nagrywara. Pozdrawiam wszystkich i życzę najniższym wkładem przeróbkę z 401S na 411S.