Dyskusja: NOSNIKI DVD-R/+R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.10.2003, 11:59   #8
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
MagS napisa***322;(a)
Witajcie! Zaniepokojony treścią niektórych wypowiedzi, natychmiast wrzuciłem na warsztat moje pierwsze nagrywane płytki sprzed ponad roku: Princo, Esperanza. Wrzuciłem je pod test w Nero. Wszystko jest ok! Żadnych czerwonych kwadracików, a i stacjonarny odtwarza cały film doskonale. Do zapisów stosowałem póżniej również Fuji i Mediasonic, także są ok. Do wypalania stosuję Nero, do rippowania DVDXcopy. Nagrywarka LG4020B. Płyty przechowuję w czarnych pudełkach jak oryginały, bez nalepek na nośniku. Istotna uwaga: Mimo posiadania szybkich dysków i procka, podczas zapisu, Nero ma u mnie najwyższy priorytet, nic nie działa w tle poza systemowymi programami. Niczym w momencie zapisu nie obiążam kompa.
Gratuluję Koledze ! Przynajmniej masz spokój. Ale jak pewnie czytałeś, fido2001 miał problemy i musiał palić niektóre płyty na nowo. Dlatego ja wolę zaczynać od lepszych nosników. I na nich poprzestać.

Jabba

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline