Cytat:
kraluk napisa***322;(a)
W Linksach nie ma pomocy technicznej trzeba zauwazyc...
Nie twierdze, ze Windowsy to genialne systemy!!!
Linuksa nie lubie bo jest trudny w obsludze i jest na niego malo softu DOBREGO. Poza tym Linux jest tylko z pozoru 'bezpieczny'.
Linux jest malo poularny i temu jest na niego malo 'dobtycyh' hackerow. Poza tym Linux ma tez slaby system 'obronny'. Windows XP ma przynjamniej wbudowana sciane ogniowa. Jescze co do pomocy technicznej. Windows ma dobra pomoc techniczna. Mi sie nie zdarzylo, zeby zle mi poradzili. A pingwinek wogole nie ma zadnej pomocy technicznej.
|
1. pomoc techniczna jest dla wersji kupowanych / własnie za to płacisz, nie za dystrybucje tylko za support i takie tam/
2.linux nie jest trudny tylko cięzko przezwycięzyć nawyki z windowsów a softu jest bardzo duzo i to bardzo dobrego /zalezy czego szukasz

/ a jego pozorne bezpieczeństwo? to lepiej popatrz na statystyki błedów w unixowatych i windozach

możesz sie zdziwić
3.linux jest bardzo popularny ale w ściśle określonych dziedzinach /na rynek desktopowy dopiero wkracza/
4.co do "systemu obronnego" xpka to sorki ale to dla mnie pomyłka a nie obrona a w każdej dystrybucji linuxa jest coś na kształt iptables
5. pingwin ma pomoc techniczną

patrz punkt 1 i patrz usenet
pozdrófka

. Lenistwo jest drogą do świętości,

^|^^ a bluźnierstwo do raju ^^|^

^| Vintage Sansui & Braun/ADS |^