Cytat:
Hajasz napisa***322;(a)
Dokladnie tak jest. Ja od zawsze mam LowID ale mi to nie przeszkadza gdyz na moim laczu 5Mb smiga emulePlus jak marzenie. LowID oznacza tylko tyle ze jest sie pasywny i nie mozesz polaczyc sie z innymi uzytkownikami pasywnymi no i niektore serwery moga cie nie wpuszczac.
A co do listow rozsylanych przez Aster City to moga sobie wlozyc je w dupe bo jak ci moga udowodnic ze sciagasz nielegalne oprogramowanie czy muze skoro mozesz powiedziec ze udostepniasz wlasna stworzona muzyke albo wlasne amatorskie filmy:cool:
Maja po prostu cienka siec i za duzo ludzi podlaczonych do kabla i im zapycha lacza dlatego wysylaja te bzdury. Skoro TPSA do swojej neostrady nie dolacza takich glupot to kto im dal prawo straszyc ludzi:cool:
|
hehe - coz... naiwnosc wyczuwam - jasne ze moga - w pakietach mulka masz napisane jasno z jakeigo pliku (jakiego hash'a) ciagnisz kawalki - a jak bardzo beda chcieli to zrobia ci wjazd do chalupy (z nakazem - a jak) - a musialbys sie bardzo postarac zeby sie nie dalo danych z dysku odzyskac (na twoj koszt of course

) - nie masz doczynienia z idiotami a wiekszosc pewnych siebie userow wychodzi z wlasnie takiego zalozenia
a co do neostrady to poprostu nikt jeszcze nie dostal takiego majla - bo przeskanowac siec tepsy jest tak samo latwo jak ACN czy ktorakolwiek inna - bo szpiega kazdy z was ma na kompie - mulka..
a oni poczekaja, zbiora dosc userow zeby spadek po zabiciu piratow byl nieduzy o wtedy sie podliza wielkim tego swiata...
sad but true - bo to mi sie wcale nie podoba