Dyskusja: PO CO REJESTRACJA
Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.12.2001, 20:42   #9
gAzZzZoR
Kinetic

Data rejestracji: 09.04.2001
gAzZzZoR zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
palacz (18-12-2001 17:04):
Witam
szukajac odpowiedzi na swoje pytania zauważyłem że zalecacie rejestracje ale po co skoro npo zarejestrowaniu się i zgłoszeniu problemu otrzymałem ....... !1 odpowiedz a koleś który was zbluzgał za sonde aż 12 czy to ok czy coś ze mną nie tak.
więc pytam mam nero 5532 i lg 8160b China jak zmniejszyć prędkość odczytu oraz co z konwersją mp3 na wav u mnie pokazał że zostało jeszcze 30 konwersji po wgraniu z cdrinfo pliku (jest to chyba cd ex)komunikat zniknął. Nie mam aktywnej opcji testuj oraz testuj i pal więc taką jaką mu zadam z taką wypali, ostatnie narazie to jakie płytki do audio i do danych oraz wszelkie inne uwagi mile widziane. aaaaa jak bym miał do każdego maila pisać to bym musiał se kupić dyktafon i sekretarke

a może się wyrejestrować !
Osobiscie nie jestem ani zwolennikiem ani przeciwnikiem rejestracji.
Jesli ktos chce - niech sie rejestruje.
Jesli nie, to nie.

Osobiscie nie patrze na to czy ktos jest zarejestrowany czy nie, a jak juz mam czas napisac cos na forum to nie kieruje sie tym czy jest ktos zarejestrowny czy nie.

ogolnie, lepiej to wyglada jak ktos jest zarejestrowany, i liczy mu posty ( no i obrazek) Ale tak poza tym to nie ma nic szczegolnego..
gAzZzZoR jest offline