Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.10.2003, 11:33   #10
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
czesc Ciapek, widze ze jestes tu to juz z emali nie bede odpisywal - mi sie plugin nie tnie, puszczalem go na standardowych ustawieniach (zmieniajac tylko krzywa wejscia albo wyjcia - nie pamietam - w orginale jedna z nich byla skosna, a druga prosta - ja mam obie skosne), ze wina kompa to cierzko uwierzyc, choc nigdy nic nie wiadomo
moze stery dzwieku lub co innego
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post