wiec bylem w moim "telepunkcie" i tam mi powiedziano ze pani ktora przywozi modemy byla na urlopie i nikt nic nie przywiozl, ale to nie wszystko
najsmieszniejszy jet fakt ze dzwonilem pod 800 102 102 i tam pytalem o numer tepsy w plocku a oni podali mi numer do jakiegos mieszkania prywatnego uwierzycie? TEPSA NIE WIE JAK SIE ZE SOBA SKONTAKTOWAC

dopiero w moim telepunkcie podano mi prawidlowy numer na plock ale to nie wszystko
otoz gdy zadzwonilem do plocka to jakies babsko odebralo gdzies po 7 czy 8 sygnalach juz nie pamietam bo stracilem rachube - w tonie glosu dalo sie odczuc ze "nie ma za bardzo ochoty na rozmowe ze mna" - czyzbym tej Okrutnicy przerwal mordowanie dalmatynczykow? Mniejsza o wiekszosc w kazdym razie dowiedzialem sie ze moja linia nie jest "Zkrosowana" i ze po modem moge przyjechac(do plocka bo w moim sierpeckim telepunkcie oczywiscie nie ma modemow) i go odebrac ale to nic nie da, a jak powiedzialem ze ludzie u mnie maja neo i dostali po poltora tygodnia to mi powiedziano cytuje "kto panu takich glupot naopowiadal?"-ja sam widzialem ale Okrutnica z tepsy wie lepiej. Na infolinni wymienionej powyzej powiedziano mi ze "moge juz uzywac neostrady+ wystarczy odebrac modem w najblizszym telepunkcie"
teraz bede dzwonil pod infolinie i "negocjowal dalej" i co to jest to krosowanie
ps
jesli nie wierzycie ze podali mi zly numer do tepsa plock pod 0800.... to sami sprawdzcie

poprawny numer to 0242623490
przed chwila dzwonilem pod infolinie i tam sie okazalo ze moje podanie wplynelo do "systemu" 3-go pazdziernika a nie tak jak skladalem w telepunkcie 3-go wrzesnia to jest dopiero ciekawostka przyrodnicza