|
Co do 3 zeta to powiedziałem że płyty kosztują około 3 zeta i to nie jest pomyłką bo kosztuja 3.50.
3.50 to jest dlamnie b.dużo bo nie dostaje kieszonkowego a to co chcę nagrac i tak wywalam na pułkę po 3 tygodniach (chodzi mi o gry).
Co do Esperanzy nie wiem czemu sie tak jej uczepiliście to jest bardzo dobra firma mam jej płyty od 1997r i w moim starym cd-romie odczytują sie jak te Verbatimy.
Co do Verbatimów dlaczego muwicie że są najlepsze bo co bo pisze na pudełku metal azo albo jakieś *** ?! Nikt nawet nie wie poco ta substancja tam jest.
A Esperanza to jest tej samej jakości co Verbatim i ja osobiście różnicy pomiędzy Verbatim a Esperanza Black nie odczuwam.
A jak muwiłem JAk macie ważne dane to nagrywajcie na drogich cd-rw.
A zamiast kopiować programy do firmy to kupujcie orginały.
Tu facet powiedział czy Esperanza przeżyje pół roku? Odpowiadam że nawet przeżyje Verbatimy jak będziesz dobrze przechowywał w pudełku i w cieniu to przerzyją 100 lat. Droższe to nie znaczy lepsze !!!
Verbatim to przereklamowana firma która sprzedaje takiej samej jakości płyty co Esperanza w końcu to ta sama procedura produkcyjna.
A Czarne spody są nawet lepsze od złotych.
Pozdrawiam
aZo
|