Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.10.2003, 14:33   #41
pw
Bywalec

Data rejestracji: 13.01.2003
pw zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Może być różnie i nie dowiemy się tego dopuki, doputy taki serwis nie zaczął by działać.
Ale myślę że można było by się z takiego serwisu wiele nauczyć. Jak wybierać nagrywarkę... Na co zwracać uwagę... itd (przy zakupie nie tylko CD-r czy Cd-rw) Można było by uniknąć wielu przykrych niespodzianek dla niektórych będących zupełną nowością. Bo należy pamiętać, że przecież forumowiczów przybywa i nie każdy ma od początku wielkie doświadczenia. A o posdsuwaniu świń - to ja wiem ?? Myślę że wiele było już takich spraw i nie tak łatwo podłożyć świnię. Przecież od razu były by głosy za tak i za nie. A kto chce to wyciągnie wnioski. Działało by to tak samo jak teraz. Jedni wolą LG inni LiteOn. I co ? Kożdy dokonuj wyboru. A my (wszyscy) możemy jedynie w tym pomóc w mniejszym bądź większym stopniu, ale nic więcej... I na tym to polega.

A sprawa z sądem u kolegi "cubic" kieruje się conajmniej do naświetlenia na forum. Ku Przestrodze !!

Bo przyznać trzeba że komputerowcy i serwisanci niezłe jaja sobie z nas KLIJENTÓ robią...

Do rozważenia...

Pozdrawiam
PW

pw jest offline