Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.10.2003, 21:23   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
test badziewny

skala konczaca sie na 145 to wielki LOL

pytania tez LOL - w grupach tego samego typu - zadnego 'ruszania mozgiem' - jak zrobiles pierwsze to dwa nastepne natychmiast a jak nie - to lezysz...

jak jeszcze ktos mi powie ze nie ma maksa to nic tylko sie poplakac

ps. ja swoj mierzony normalnie znam - i jak ktos bardzo bedzie chcial wiedziec to sie przyznam - choc powiem ze niewiele taka koperta z wynikiem pomaga w zyciu
No w koncu ktos mnie pocieszyl przyznajac, ze poziom tego testu byl zenujacy.

A przydatnosc wyniku, nawet wysokiego, w zyciu jest faktycznie zadna. Niewiele osob, jesli ktokolwiek zwraca na to uwage. I slusznie, bo tak naprawde wiekszosc tych testow bada jedynie inteligencje racjonalna, a o pozostalych szesciu rodzajach nic nie wspomina. A juz na pewno zaden z nich nie zahacza nawet o inteligencje emocjonalna, ktora jest rowniez wazna, jest nawet nie wazniejsza od racjonalnej.

Ogolnie mozna bylo ten test potraktowac jako zabawe, ale wynikow nie traktowalbym na powaznie.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online