Cytat:
czero napisa***322;(a)
Niestety to prawda. Kiedys (jakies dwa lata temu) mialem okazje sprawdzic swoje IQ na tescie ktory byl organizowany w szkole i naprawde tamten test w znacznym stopniu odbiegal poziomem od tego co byl w TVN. Musze przyznac ze to co pokazal TVN jest prawdziwa Porazka, poniewaz nie rozumiem co ma inteligencja do dobrego liczenia, badz dobrej pamieci.
Podobnie jak wy spodziewalem sie czegos wiecej, a tu - Tragedia, ehh. Nie wiem kto ukladal ten test, ale chyba za bardzo sie nad jego konstrukcja nie zastanowil.
Jednym slowem BEZNADZIEJA. Lepiej juz sobie znalezc w internecie jakis prawdziwy test sprawdzajacy IQ i go rozwiazac.
Juz to widze jak niektorzy beda sie podniecac ze w tym tescie co byl w TVN osiagneli max. (ktory swoja droga nie mam pojecia czemu jest taki niski - 145) i beda sie uwazac za niewiadomo co.
Moglem ten test najpierw sprawdzic, a dopiero pozniej o nim wspominac.
Pozdrawiam.
|
Tego typu testy zostaly juz przeprowadzone w wielu krajach i porownuje sie srednia "inteligencji" osob tam mieszkajacych. Moze po prostu chodzilo o to, zebysmy wyjatkowo dobrze wypadli...
Ale i tak sie chyba nie udalo, bo srednia 100,4 ,ktora wlasnie wyczytalem na stronie onetu to, jak dla mnie, porazka przy tym poziomie pytan.