Mam ta nagrywarke i wszystko w niej dziala, tzn. przegrywa plyty w locie, tworzy obrazy, ale za cholere nie chce nagrywac obrazow na plyte...
Probowalem z plikami *.cue w Nero i w Alcoholu120%, z *.ccd w CloneCD i wszedzie dupa, wywalal blad, ze nie moze nagrac...
Nie wiem tylko czy ja cos spierniczylem, czy cos jest nie tak z nagrywara
To co jej zrobilem to:
- sciagnalem bios ze strony lite-ona (wersja QS04), sflashowalem, ale wywalil na koncu blad: "Unable to flash firmware... bla bla" (komp sie nie restartnal, nie wiem czy powinien

, ale potem i tak wszystkie programy wykrywaly bios jako QS04... Problem w tym, ze nie sprawdzalem czy przed updatem biosa nagrywal te obrazy poprawnie... mozliwe, ze po prostu zwalilem update biosa...
- potem sciagnalem sterowniki ASPI, ale ich zainstalowanie nic nie pomoglo
- sciagnalem wiec nowszy bios z waszej strony (QS09), ale jego instalacja przebiegla identycznie jak w przypadku QS04, wiec chyba zle?
Co ciekawe Alcohol po instalacji tego nowego biosu przestal wykrywac ASPI (nawet po jego odinstalowaniu i ponownym zainstalowaniu... no ale to juz chyba inna bajka).
W kazdym razie co by sie nie dzialo nadal nie chce mi nagrywac tych obrazow, macie jakies rady co zrobic zeby to dzialalo??