oki
coraz bardziej mnie wkurza że co wchodze na to forum to sie musze od nowa logować

(
a co do twojego problemu to probonuje tak.. clony xl stwierdzi czy to faktycznie sd v2 (sądze ze tak ale na 100% clony Ci tego nie potwierdzi, z doświadczenia wiem (lub domyślam sieze faktycznie to jest sd v2), zerknij czy w głównym płycie są dziwne pliki o rozszeżeniu *.tmp, np: 256%$^.tmp, te znaczki "#$%$" mogą być dowolne (na cdrinfo jest to wyjaśnione dokładniej jak rozpoznać "wzrokowo sd). jesli są to na 90% sd v2 (nie wiem czy ktośobecnie stosuje sd v1) .. następnie co do nagrywarki..
to też nie wiadomo z tego co sie kiedyś tym interesiłem potrzebujesz biosu 1.04 chyba o ile sie nie mylę ... jesli go masz to też nie masz pewności że zrobisz odpowiednią kopię...( niektóre plexy 12x nie mogły skopiowac nawet z tym biosem i już , chyba zależało to od tego gdzie zostały złożone), - to jest stara metoda, też zalezy kiedy został zakupiony Twój plex bo ostatnie modele miały nowy bios i nie dało się cofnąć na 1.04 to taka blokada Plexa chyba po podpisaniu umowy z Macrovision... no cóż .. obcenie chyba rozwiązali tę umowę
nowsza to -
przed wyjściem amplify weak errors... w clone cd obecnie - tego niestety niesprawdziłem , można skopiować sd v2 używając tej opcji (przeglądnij posty bodajze o harym poterze lub the wiggles pl )
oczywiście ustawienia jak przy sd v2 - clony Ci podpowie...
oczywiście jest jeszcze kilka metod skopiowania ...użyć betablockera , lub dograć cracka ...
jak to mówi ktoś w tv "-wybór należy do Ciebie.."
pozdro 6
WESOŁYCH ŚWIĄT