Cytat:
niceboy napisa***322;(a)
uwzględnią Ci reklamację hot pixeli? Daj znać jaki będzie rezultat bo z tego co słyszałem hot pixele nie są podstawą a już tym bardziej w HP z ich... niechętnym przyjmowaniu reklamacji (mam doświadczenia z zwiazane drukarką). Pozdr.
|
Te pixele były na matrycy, a nie wyswietlaczy LCD, wiec uwzgladnili. Gosc z info. tel. powiedzial ze nie powinno byc zadnej plamiki. Swoja droga na LCD tez byla jedna, nie jest to dla mnie problem, ale w opisie problemu dodatkowo wpisalem.
Cytat:
ZiP napisa***322;(a)
Musiałeś im okazać gwarancję, czy wystarczyło tylko spisanie numeru seryjnego itp? Właśnie za kilka dni goniec mi przyniesie HP 850 kupiony na Allegro, ale gwarancji brak, więc ciekawi mnie czy w tym przypadku też będę mógł reklamować w razie wystąpienia jakichkolwiek uszkodzonych pixeli.
|
Do przesylki musialem dolaczyc xero karty gwarancyjne, co wiecej, xero dowodu zakupu. Wiec jesli nie ma karty, a kontrachent nie wypisze rachunku to raczej nic z tego.
Cytat:
ThanatoS napisa***322;(a)
Widze herezje chlopaki. HP wsrod aparatow cyfrowych to porazka, poza tym ze strasznie zzeraja energie z akumulatorkow to nic nie oferuja. Wystarczy poczytac troche na listach dyskusyjnych i zobaczycie ze to po prostu nic nie warte buble. Lepiej sie ogladac za Minolta, Canonem. Fuji nie polecam bo ostatnie modele S5000 i S7000 maja zbyt duza kompresje zdjec i wyglada to niezbyt ladnie.
|
Moze tak, moze nie... ale jedno jest pewne, za 750zl, bo tyle ok kosztuje moj modej HP nie dostane zadnego aparatu z 3.1MP.