Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.10.2003, 06:17   #11
ramzesys
Nowy na forum

Data rejestracji: 19.10.2003
ramzesys w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
HELP

Witam serdecznie i prosze wszystkich ziomku o rade.

Mam 401s i dokladnej analizie wszystkiego co tu znalazlem, zdecydowalem sie ja podkrecic na 411. Wszystko wg intrukscji.
Czyli najpierw zciaglem to co trzeba, potem backup, eepromu ( firmware nie dalem rady gdyz wystapil ten blad opisany wczesnie przy XP) , nastepnie wgralem eeprom do 411, pozniej firmware, potem poprawilem ten stary -moj emprom od 401 na 411 w Windex i znow wgralem. Np i to by bylo wszytsko. Moja jest z lipca.

Zadowolony , ufny w tym ze wszystko jest ok gdyz kom wszedzie widzi ze ma "nowo" nagryware 411 lacznie z Toolsami w Nero jak w opisie, zabralem sie za zgrywanie filmow. I jakiez jest moje zdziwienie.
Moje kino - DAVS 800 , nie czyta "+" - do tej pory. Po na graniu filmu na dolaczona plyte dvd+rw nagle zaczelo czytac, super wspanialy obraz dzwiek wszystko jak trzeba , ale nie czyta - (dvd-rw ( BASF)pokazuje ze disk ist dirty. Na kompie cos zaczyna isc, ale po kilku sek, zacina sie i przeskakuje na nastepny chapter i tak po kolei do konca. To bylo na "411" na napedzie samu DVD plyta nie byla widoczna. Sytauacja analogiczna przy plycie TDK DVD-r x2 jak w przypadku DVD-RW.

Co to moze byc, prosze o pomoc
ramzesys jest offline