Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.10.2003, 13:59   #9
INCOGNITO
Bywalec

Data rejestracji: 16.03.2003
INCOGNITO w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Exclamation oj Sid Sid ....

Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
a co do programu to jest to prawdopodobnie wielka sciema - w poprzednich wersjach (i w tych pewnie tez - tylko lepiej ukryte) siedzial kod pozwalajacy wykasowac z dysku twardego usera CO TYLKO SOBIE KTOS ZAZYCZYL

na waszym miejscu omijalbym szerokim lukiem program ktorego wlasciciele twierdza ze maja 15 mln userow a nikt o nim nie slyszal

Sid, możesz mi wskazać miejsca, gdzie było napisane to, że poprzednie wersje miąły bug'i ?
Dodam tylko, że EarthStation 5 to nie jeste piąta wersja programu, tylko po prostu tak sie nazywa - po prostu Earthstation V
więc jakie wersje Sid ??

A tak w ogóle, to tylko czekałem, aż SidDeRat znów napisze swój komentarz ^_^ ^_^ ^_^ ^_^

"wielka ściema", "omijałbym szerokim łukiem", itp, itd....
Sid, to jest już dla Ciebie standardowe, każdy jeden topic, w którym jest mowa o czymś, co nie było wcześniej omawiany na forum, czy to program, czy stery, czy cokolwiek innego.
Chłopie, czy Ty nie masz jakiś kompleksów ? Może jednak masz, nie chcesz ich ujawnić, nie od razu, albo nie możesz, ale zastanów się, co Ty robisz
Ja rozumiem, że młodzi user'zy forum może się Ciebie boją, i z pokorą przyjmują Twoje, często nietrafione komentarze, może to Ciebie dowartościowuje, czujesz się bardziej męski, silny, potężny ?
Prawdopodobnie tak jest, ale ta "wyższosć" jest tylko pozorna.

I nie pomyśl sobie, że tymi słowami chcę Cię urazić, nie, nic z tych rzeczy, ale człowieku, zachowujesz się przynajmniej nieodpowiednio jak na Admina, tyle czasu juz jesteś tutaj (pamiętam Cię, jak byłeś jeszcze user'em), myślałem, że zrozumiałeś kilka istotnych rzeczy, ale skąd g***o prawda, nic nie zrozumiałeś !!

Miłego popołudnia.
CYA