Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.10.2003, 13:23   #2
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
mialem cos podobnego (ale nie do konca)
jedyna roznica u mnie to ta ze na polowie pradkosci maxymalnej juz nie piepszy plytek - i to jest moje rozwiazanie ale ze tobie piepszy na kazdej predkosci, to nie wiem

powod (prawdopodobny) - zurzycie sie lasera - pali rw bo do nich uzywa innej mocy, piepszy cdr, bo mu mocy na nie juz nie starcza

rozwiazania, ktore mi podala obsluga techniczna przez tel (firma Teac) to:
- zmiana firmwaru - krotkotrwale przedluzenie zywotnosci napedu(w moim przypadku nie wchodzilo w rachube bo do mojej spawary nigdy update nie wyszedl, o czym pan w serwisie firmowym powinien chyba wiedziec)
- czyszczenie soczewki na mokro

nie wiem czy pomoglem, ale mam nadzieje
nimal jest offline