Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.10.2003, 09:02   #4
paput2000
lub po prostu Paput

Data rejestracji: 07.03.2002
paput2000 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Re: muł czy osioł - jeden kij

Cytat:
KarolluZ napisa***322;(a)
hmmm.... otóż wiedz, że eDonkey [czytaj osioł] to zwierze uparte, natomiast eMuł [czytaj muł] to zwierze też w sumie podobne do muła. Sam się zastanawiam po co ta głupia teoria !? Ale wracając do tematu... Ostatnio dorwałem eMulePlus wersja 1h i nawet nie mogłem połączyć się z żadnym serwerem... Po mimo iż przeniosłem plik z serwerami [server.met] od eMule 0.30a do eMule Plus 1h to nadal na liście miałem coś około 10 serwerów.... dziwne... a dlaczego Ty po prostu nie spróbujesz z eMule 0.30a tylko od razu porywasz się na eMule plus ? Dla mnie ten eMule plus jest dziwny, ponieważ zaraz po uruchominiu miałem komunikat informujący mnie o tym, czy pozwolić na uruchomienie kilku mułów na jednym kompie !? Kurcze... Już jeden muł mi wystarczy to po co komu dwa !? dziwne...
Zdaje się iż w nowych wersjach muła i jego modyfikacjach lista serverów zapisywana jest w innym miejscu, dlatego skopiowanie server.met nie przyniosło rezultatu, a jeżeli chodzi o okno z pytaniem o urychomienie kilku procesów programu, to w przypadku Plusa jest to całkiem normalne - oczywiście wybieramy "nie".
paput2000 jest offline   Odpowiedz cytując ten post