Cytat:
marc07 napisa***322;(a)
A miałes dokładnie taki sam problem? Dokłądnie tak samo postąpiłes i identyczne masz objawy?
Mi zaśpiewał w Gdyńskim servisie 300zł za naprawe, ale szukam jescze alternatywy
Ile i gdzie zaplaciłes za tego MAGNAVOXa,i skąd dwiesz ze flaki ma Philisa?
Czyta Ci ten odtwarzacz poprawnie mp3 i jakieś płyty DVD nagrywane? + czy - chwyta?
Gdzie się dowiadywałeś w sprawie naprawy, mozesz podać jakiś kontakt do nich?
|
Ja stwierdziłemże się ni opłaca, a pytałem w servisie PHILIPS-a i firmie Eeprom z Wrocławia - (namiarów nie mam )
Czyta płyty dvd-r, dvd+r i dvd+rw

siostra ma Philipsa 612 starszy model, ale też bez problemu czyta te same nośniki
Za MAGNAVOX-a zapłaciłem 489 zł, kupiłem go w MAKRO, jakieś pół roku temu. Na 100 % PHILIPS 634 tylko ma inny panel przedni, a tak poza tym to Made in Hungary i wszystie oznaczenia takie jak PHILIPS
Teraz kumpel kupił DVD Bluesky 910 za 299 zł w Carefour i chodzi super, odtwarza MP3(długie nazwy do 30 znaków), czyta pliki JPEG i płyty nagrywane - i +. Moim zdaniem nie warto naprawiać, tylko trzeba kupić coś nowego.