|
Powiniście się cieszyć ża wam wogule założyli Neo+ Mój sąsiad zgosił aby mu założyli Neo+ i po tygodniu mu załozyli (oczywiście rachiunek dostał z trzymiesięcznym opuźnieniem + odsteki karen i jeszcze chcieli go podać do sądu że nie zapłacił w terminie a przecież dostał z trzymięsięczym opuźnieniem rachunek) Potym jak mój sąsiad założył Neo+ postanowiłem że ja tez sobie założe Neo+ namówiłem rodziców. Zadzwoniłem do tepsy i tam mi mówią że tu gdzie miszkam (czyli w tym mieście)nie moga założyć Neo+ może za dwa lata..., to samo mówą w telepunkcie, a mojemu sąsiadowi założyli, a mieszka piętro podemną !!! Po wnerwijących rozmowach dałem sobie spokój z Neo+, i ząłozyłem sobie SDI (ale już nie w TSPA tylko w GIgaNecie) ci założyli mi neta w dwa dni po zgłoszeniu, sieć działa i nie ma żadnych problemów (tylko trochę przepustowość za słaba) A w czorja z TPSA do mnie dzownią że moga mi założyć NEO+ mówię im że przeciez mówile że nie moga założyć, a oni bezszelnie kłamią że mówili ze mogą założyć (a sam z nimi rozmawiałem). Poprostu szczyt bezszczelności. Teraz to ja mam ich w d...e !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniany przez cybermat16 : 26.10.2003 o godz. 13:25
|