Witam !!
Czy spotkal sie ktos z wysypywaniem Reauthorista pod XP (SP1)??
Chodzi akurat o filmik Indiana Jones i ostatnia krucjata.
Film znajduje sie w 6 vobie i ma 3 PGC (NTSC)
Pierwszy PGC to film. Po odpaleniu Reauthorist-a i wskazaniu na folder zawierajacy dane XP odrazu wywala Program wykonal ...

Wedlug log-u zatrzymuje sie na pliku ifo do 6 vob-a.
Po usunieciu tego ifo idzie nawet troche dalej, jednak w pewnym momencie wywala sie tak samo ... plik dla scenarista jest niekompletny.
Co do 2 pozostalych blokow PGC. to wygladaja one troche dziwnie (same sa jako no-cce - jednak to info w sumie chyba tylko dla CCE, przynajmniej tak wedlug autora DoItFast4U) no i w Reauthoriscie nie idzie ich przesunac na 100%... suwak jest zamrozony i wartosc cos kolo 1500...
Czyli obrobka w scenariscie odpada - niestety nieznam struktury pliku dla scenarista aby go poprawic.
Zrobilem to na szybko w DVDMaestro ... (rozjechala sie synchro napisow no ale nie mialem pliku DROP - oszczednosc czasu

).
Poskladal sie ok ... i wygenerowal voby vts_01 .... zmienilem je na vts_06 no i pociaglem ifoupdate w trybie Adjusted Cell Mode.
Niestety w tym trybie wywala blad, wiec zrobilem jako standard ...
heh jakims cudem powstaly mi pliki vts_07...ifo
No ale bloki w vts_06_0.ifo zostaly (jak je mozna wyciac np. ifoeditem). Po odpaleniu na kompie z WinDVD calosc niby lazi... Nawet te ostatnie PGC (napisy o kopiowaniu itp.) czyli wyglada to tak jak by nie byly w pliku vts_06.. jednak cos mi sie nie wydaje... wypada na to ze sa w pliku vtd_06_0.vob (jak to mozna sprawdzic np. w ifoedit - ktora pozyzja ? )
No i to chyba na tyle...
Pozdrawiam
Tomek